گز کرمانی
گز از جمله شیرینیهای سنتی محبوبی است که امروزه با تولید فراوان توسط کارگاههای متفاوت و تحت عنوان برندهای متفاوت به تولید میرسد. گز به عنوان سوغات اصلی شهر اصفهان شناخته میشود. امروزه کارگاه های بسیاری اقدام به رقابت در عرصه تولد گز کرده اند. در این رقابت آنچه برتری محصول را مشخص خواهد کرد، کیفیت و مرغوبیت مواد اولیه، مشتری مداری و صداقت با مشتری می باشد. گز کرمانی در شمار قدیمیترین و نامآشنا ترین شرکتهایی است که اقدام به تولید گز در انواع مختلف نموده است و توانسته است رضایت مشتریان خود را جلب کند.
تاریخچه گز کرمانی
میتوان گز کرمانی را قدیمیترین گز اصفهانی به شمار آورد. تولیدات گز کرمانی در سال 1281 به دلیل روابط و تجارت با کشارزان پسته شهر کرمان در آن زمان توسط میرزاعبدالحسین کرمانی در اصفهان راه اندازی شد و تا کنون نسل به نسل همواره در نگهداری و گسترش این برند و تولیدات خود ثابت قدم مانده اند و تا کنون بیش از یک قرن از تولید و عرضه این محصول با کیفیت به بازار گذشته است.
ترکیبات گز کرمانی
در ترکیبات گز کرمانی از موادی هم چون سفیده تخم مرغ، شکر، گلاب، انواع مغز مانند بادام و پسته و مواد طبیعی مانند انگبین استفاده میشود. در ترکیبات گز کرمانی با استفاده از مواد طبیعی، با کیفیت و درجه یک، کیفیت محصول نهایی تایید می شود. هم چنین استفاده از رنگهای شیمایی و افزودنیهایی که برای سلامتی مضر میباشند در ترکیبات گز کرمانی استفاده نخواهد شد.
طرز تهیه گز کرمانی
گز کرمانی با رعایت اصول بهشتی و با مدرنترین تجهیزات کارگاهی توسط کارآزموده ترین نیروی کار و با مدیریتی صحیح تولید میشود. آنچه در تولید گز اهمیت دارد رعایت اصول بهداشتی و استفاده کمتر از موادی است که برای سلامتی تهدید آمیز میباشند. گز به دلیل دارا بودن مواد اولیه با ارزش غذایی بالا یکی از مقویترین و با ارزشترین شیرینیهایی است میتوان تهیه کرد. در تهیه گز کرمانی توسط مخزنهای خاصی که جز تجهیزات تولید گز محسوب میشوند، شکر و به میزان یک پنجم آن آب ریخته میشود. در زمان جوشیدن مواد گلوکز طبیعی و انگبین به آن افزوده میشود. مواد افزودنی مانند ترنجبین در این مرحله اضافه میشود. پس از رسیدن مواد به غلظت خاصی، مواد به مخزن دیگری منتقل میشوند و به هم زده میشوند تا به غلظت مناسب برسند. این غلظت و میزان پخت توسط کسی که مسئولیت پخت را بر عهده دارد سنجیده میشود. حرارت در این مرحله تا 80 درجه خواهد بود. سفیده تخم مرغ توسط دستگاه هم زن تا مرحله سفید شدن هم زده می شود و این مرحله آنقدر ادامه خواهد تا حجم تخم مرغ به میزان خاصی برسد. با اضافه کردن کمی پودر شکر مواد را به مخزن ترکیب شکر اضافه می کنیم. این عمل به صورت اختیاری انجام میگیرد. اندازه و نسبت سفیده تخم مرغ به مواد شکر و آب که سیاه چاشنی نامیده میشود نسبت یک به هفت میباشد. در مرحله پایانی به طور آهسته مواد مداوم هم زده میشود و حرارت در کمترین حالت است. اینکه چه زمانی مواد به مرحله پخت کامل رسیده است توسط تجربه نیروی کار تعیین میشود. در مرحله پایانی با توجه به درصد گز، میزان معینی مغز به مواد اضافه خواهد شد.
قیمت انواع گز کرمانی
قیمت انواع مختلف گز کرمانی بر اساس فاکتور های مختلفی تعیین می گردد. این فاکتور ها عبارتند از: نوع گز و کیفیت مواد مصرفی استفاده شده در تولید آن، نوع بسته بندی، درصد استفاده از انواع مغزها در تهیه گز. برای اطلاع از قیمت انواع گز کرمانی میتوانید با قسمت پشتیبانی سایت در تماس باشید.
مرکز فروش گز آردی کرمانی
گز آردی یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین انواع گز میباشد. برای اطلاع از قیمت انواع گز آردی کرمانی میتوانید به سایت و فروشگاه اینترنتی اصفهان ویزیت مراجعه کرده و با مقایسه محصولات فروشگاهی از قیمت انواع گز مطلع شوید. مرکز فروش گز آردی کرمانی: مرکز فروش گز آردی کرمانی در اصفهان در خیابان عبدالرزاق واقع شده است. که برای خرید حضوری میتوان به آن مراجه کرد. در صورت تمایل به خرید غیر حضوری می توانید به فروشگاه اینترنتی اصفهان ویزیت مراجعه نموده و سفارش خود را برای خرید انواع مختلف گز به ثبت برسانید.